Devolution Events boeken

Devolution Events richt zich op maatwerk voor de klant. Met veel enthousiasme zorgen wij ervoor dat verwachtingen waar worden gemaakt.

afbeelding Feesten

Feesten

Is het tijd voor iets nieuws op zaterdagavond? Of wil je zomaar een feest organiseren? Met Devolution Events is succes gegarandeerd op elk feest of evenement. Devolution Events levert een op maat gemaakt programma. Hierbij kan gedacht worden aan decoratie, bijpassende visuals en indien gewenst licht en geluid. Uiteraard hoort hierbij ook de programmering van DJ’s en de mogelijkheid tot het boeken van één of meerdere artiesten. Daarnaast organiseert Devolution Events met grote regelmaat eigen openbare evenementen op verschillende locaties.

Meer informatie

afbeelding DJ's & Artiesten

DJ's & Artiesten

Devolution Events beschikt over ruim netwerk van verschillende DJ’s. Hierdoor kunnen wij voor elk evenement of feest een gepaste DJ verzorgen. Verder verzorgt Devolution Events ook artiesten uit ieder genre. Voor die extra draai, boekt Devolution Events de artiest die het feest laat knallen. De programmering is op deze manier volledig naar wens aan te passen. Op zoek naar een DJ? Bij Devolution Events zijn DJ's ook individueel te boeken.

Meer informatie

afbeelding Thema's

Thema's

Een themafeest organiseren? Dan ben je bij Devolution Events aan het juiste adres. Devolution Events levert verschillende themafeesten die helemaal in het teken staan van jouw favoriete onderwerp. Devolution Events is gespecialiseerd in Classic, 90’s en 00’s feesten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om samen een uniek themafeest op maat samen te stellen. De thema's worden gerealiseerd door middel van banners, visuals, lichteffecten en kleding. Daarnaast is er de mogelijkheid om één van onze quizzen in het thema op te nemen.

Meer informatie

afbeelding Borrels & Recepties

Borrels & Recepties

Borrel of receptie? Daarvoor is Devolution Events het juiste adres. Van een achtergrond muziekje tot een volledig aangekleed evenement inclusief licht en geluid: wij beschikken over de juiste middelen om van elke gelegenheid een fantastische ervaring te maken!

Meer informatie

afbeelding Licht & Geluid

Licht & Geluid

Wil je jouw evenement net dat beetje extra geven? Devolution Events heeft de juiste contacten om alle gewenste licht, geluid en DJ equipment te verzorgen. Wij werken uitsluitend met professionals die een brede kennis en ervaring van showlicht en geluid hebben. Een kleine greep uit de merken waar devolution Events mee werkt: Martin Professional, Pioneer, TW-Audio, Prolyte en Avolites. Een paar extra lichteffecten op de dansvloer of een diepere basslijn in het geluid kan er voor zorgen dat de avond en die van de gasten onvergetelijk wordt.

Meer informatie

afbeelding Special FX

Special FX

Een onderscheidend evenement? Verras de gasten met iets unieks! Devolutions Events biedt de mogelijkheid om elke gelegenheid uit te breiden met spectaculaire Special FX. Denk hierbij aan Stage Flames (vlammenwerpers), Power Shots (confetti kanonnen), CO2 Jets en Bubble Monsters (bellenblazers). Deze special FX zorgen ervoor dat het publiek versteld zal staan!

Meer informatie

afbeelding Quiz

Quiz

Elkaar beter leren kennen? Devolution Events organiseert ook quizzen. Deze worden zo samengesteld dat iedereen mee kan doen. Van een 90’s trivia quiz of een 00’s popquiz tot een algemene pubquiz of popquiz a gogo, Devolution Events organiseert het. De quizmaster zal ervoor zorgen dat de sfeer van de avond er goed in komt.

Meer informatie

afbeelding Poster en Flyer Design

Poster en Flyer Design

Een eigen unieke poster of flyer? Devolution Events biedt de mogelijkheid om posters, banners en flyers te ontwerpen voor elk evenement of feest. Deze worden in de gewenste maten aangeleverd zodat ze zonder enige moeite gedrukt kunnen worden. Een poster, banner of flyer nodig voor een andere gelegenheid? Devolution Events kan dit realiseren. Wij werken samen met verschillende drukkerijen, dus altijd de beste deals voor al het drukwerk.

Meer informatie

Prijzen en Informatie

Prijzen en/of meer informatie? Neem contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via contact pagina.