DJ's & Artiesten

Devolution Events beschikt over ruim netwerk van verschillende DJ’s. Hierdoor kunnen wij voor elk evenement of feest een gepaste DJ verzorgen. Verder verzorgt Devolution Events ook artiesten uit ieder genre. Voor die extra draai, boekt Devolution Events de artiest die het feest laat knallen. De programmering is op deze manier volledig naar wens aan te passen. Op zoek naar een DJ? Bij Devolution Events zijn DJ's ook individueel te boeken.

Jouw feest heeft de juiste DJ nodig. Elk persoon is anders en heeft een eigen personlijke smaak. Als jij op zoek bent naar een DJ dan kan Devolution Events helpen met het zoeken van de juiste DJ. Het ruime netwerk dat wij door de jaren heen hebben opgebouwd zorgt ervoor dat er ook een ruime variatie is onstaan. Binnen ons netwerk bevinden zich DJ's die op vele genres uit de voeten kunnen (van de jaren vijftig tot aan de huidige top 40), maar ook DJ's met een specifieker repertoire zoals bijvoorbeeld dance, rock of feest. Met andere woorden, heb je een DJ nodig? Dan kunnen wij ongetwijfeld één vinden die aan sluit op jouw wensen.

Ook hebben wij genoeg contacten opgebouwd zodat wij artiesten kunnen leveren. Wil je er zelf dus niet achter aan? Stuur ons dan even een berichtje en we zorgen ervoor dat jij een fantastische artiest boekt. Ook artiesten zijn beschikbaar in verschillende genres: van Hollandse Hoempapa tot een kinderartiest!

Meer informatie? Neem contact met ons op.