Feesten

Is het tijd voor iets nieuws op zaterdagavond? Of wil je zomaar een feest organiseren? Met Devolution Events is succes gegarandeerd op elk feest of evenement. Devolution Events levert een op maat gemaakt programma. Hierbij kan gedacht worden aan decoratie, bijpassende visuals en indien gewenst licht en geluid. Uiteraard hoort hierbij ook de programmering van DJ’s en de mogelijkheid tot het boeken van één of meerdere artiesten. Daarnaast organiseren wij met grote regelmaat eigen openbare evenementen op verschillende locaties.

Vast in het programma staan het bekendste nineties feest van het Noorden: That 90's Party. Vier keer per jaar keert dit fantastische feest terug in het Platformtheater, Groningen. Daarnaast bestaat er ook That 90's Party on Tour! wat we samen met onze facilitair partner 2Join ontwikkeld hebben. Hiervoor hebben we o.a. in Feanplaza in Heerenveen, op de TT Run in Assen en verschillende café's door de provincie gestaan. Ben je meer van de Classics uit de jaren 70 en 80? Daarvoor kan je drie keer per jaar terecht in Restaurant de Boerderij Fraeylemaborg in Slochteren.

Voor je eigen feestje kun je uiteraard contact met ons opnemen. Stuur ons een mailtje of vul het formulier in. Aangezien wij voorstanders zijn van maatwerk, gaan we samen op zoek naar de perfecte invulling voor jouw gelegenheid ongeacht het gaat om een verjaardag, bruiloft of een thema avond in jouw bedrijf!

Kijk in de agenda voor meer informatie van de openbare feesten.