Thema's

Een themafeest organiseren? Dan ben je bij Devolution Events aan het juiste adres. Devolution Events levert verschillende themafeesten die helemaal in het teken staan van jouw favoriete onderwerp. Devolution Events is gespecialiseerd in Classics, 90’s en 00’s feesten. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om samen een uniek themafeest op maat samen te stellen. De thema's worden gerealiseerd door middel van banners, visuals, lichteffecten en kleding. Daarnaast is er de mogelijkheid om één van onze quizzen in het thema op te nemen.

Vast in ons pakket van thema's zitten de Classics, 90's en 00's. Deze themafeesten organiseren wij zelf op verschillende locaties maar zijn uiteraard ook te boeken! Bij de Classics ligt de focus op muziek uit de jaren 70 en 80 met eventuele uitschieters naar iets oudere muziek of iets nieuwere muziek. Hierbij leveren wij ook vaak gepaste visuals. Je moet hierbij denken aan clips uit die tijd, oude bekende reclames en beelden van films of TV series uit die tijd. Verdere aankleding kan o.a. bestaan uit grote smiley's en rubikskubussen en uiteraard de o zo bekende discobollen. 

Bij de 90's kan je uiteraard de grootste hits uit de jaren negentig verwachten. Van de Vengaboys, Spice Girls en Backstreet Boys tot Nirvana, House of Pain en Snow. Alle genres komen voorbij en de 90's zijn ongetwijfeld een feest van herkenning. Ook bij de 90's horen bijpassende beelden, van punica reclames en Baywatch tot de Teletubbies en Bacardi Breezer. Reuze flippo's worden opgehangen en mensen kunnen evetueel met een echte teletubbie op de foto!

De 00's liggen nog behoorlijk fris in het geheugen maar hebben voor velen al een nostalgisch tintje gekregen. Sommige muziek is nog redelijk vers, maar bij vele hits zal men denken: "Ah was dit al in de 00's?" De opkomst van reality TV werd een feit en ook de talentenshows waren niet meer van de buis te krijgen. Ook tijdens de 00's komen alle genres aanbod en wordt feest toepasselijk aangekleed.

Uiteraard houdt het bij deze thema's niet op. Devolution Events is goed in meedenken en kan ook prima uit de voeten met een Hollandse Avond, Fout Feest of welk thema je ook kan bedenken. Heb je zelf iets in gedachten? Wij denken graag mee en zullen ongetwijfeld met opties komen die fantastich op jouw thema zullen aansluiten. 

Meer informatie? Neem contact met ons op.