Devolution Events Themafeesten

Devolution Events is het juiste adres voor een themafeest. Devolution Events levert verschillende themafeesten die helemaal in het teken staan van een favoriet onderwerp. Devolution Events is gespecialiseerd in Classic, 90’s en 00’s feesten, daarnaast biedt Devolution Events de mogelijkheid om samen een uniek themafeest op maat samen te stellen.

afbeelding That 90's Party!

That 90's Party!

Begonnen in het Platformtheater te Groningen is That 90’s Party de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Met alle bekende hits uit de 90’s krijg jij weer even het gevoel of je terug bent gegaan in de tijd. Van Culture Beat, The Backstreet Boys, Rednex en T-Spoon tot Nirvana, 2 Unlimited, The Spice Girls en House of Pain, That 90’s Party zorgt ervoor dat jij alle hits te horen krijgt. Kortom elk genre, elke artiest niets is te gek!

Meer informatie Boeken

afbeelding That Classic Party

That Classic Party

That Classic Party zorgt ervoor dat de tijd van glamrock, soul, disco, en funk weer even in het heden plaatsvindt. Iedereen kent nog steeds de hits van Blondie, Boney M, Duran Duran, Van Halen, Wham en Earth, Wind & Fire. Deze classics zijn nog steeds echte floorfillers en zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan!

Meer informatie Boeken

afbeelding d00p (De Zeroes Party)

d00p (De Zeroes Party)

d00p is vers van de pers! Het concept staat nog in zijn kinderschoenen want de 00´s zijn nog maar net verleden tijd! Het wordt een gegarandeerd feest want jong EN oud kennen de knallers uit deze tijd en kunnen ze waarschijnlijk helemaal meezingen! Het zal je verbazen hoeveel hits in dit decennium zijn gemaakt!

Meer informatie Boeken

Feesten op maat?


Feesten op maat? Naast de eigen themafeesten staat Devolution Events altijd open voor goede ideeën! Wil jij graag een feestje organiseren waar je al een thema voor hebt, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Devolution Events denkt graag mee om er een passend feest van te maken.