De Zeroes Party (d00p)

d00p is vers van de pers! De 00´s zijn nog maar net verleden tijd! Het wordt een gegarandeerd feest want jong EN oud kennen de knallers uit deze tijd en kunnen ze waarschijnlijk helemaal meezingen! Het zal je verbazen hoeveel hits in dit decennium zijn gemaakt!

Zo werden onder meer de volgende artiesten bekend in de 00’s: 50 Cent, Ali B, Beyonce, Brainpower, De jeugd van tegenwoordig, Eminem, Lady Gaga, David Guetta,Enrique Iglesias, Mika, Nelly, The Partysquad, Sean Paul, The Black Eyed Peas, Rihanna, Shakira, Bob Sinclar, Justin Timberlake, Jan Wayne, Jay-Z en met hen vele anderen!

De zeros staan bekend om de digitale revolutie die plaats heeft gevonden. Iedereen liep met een mobiele telefoon. En ondertussen werd het internet een succes en daarmee is de social media zoals Hyves en Facebook een feit. Ook kunnen we niet meer om Youtube heen, waar alles wat ooit op camera is vastgelegd te zien is. En Google niet te vergeten, dit is de bekendste internet zoekmachine geworden. Zo werd het mogelijk gemaakt om te genieten van een snel ’bakkie’ Senseo terwijl je naar Lord of the Rings of Harry Potter op een platte TV zat te kijken.

Met d00p zullen de zeroes weer helemaal terug komen! De DJ’s zullen er een spectaculaire party van maken met een complete lichtshow, visuals en aankleding!