That 90's Party

Een avond terug in de tijd? That 90’s Party zorgt ervoor dat de avond compleet in het teken staat van de jaren negentig. Bekijk de agenda om te zien waar That 90's Party binnenkort te vinden is of neem contact op voor vragen en boekingen.

Begonnen in het Platformtheater te Groningen, is That 90’s Party de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Met alle bekende hits uit de 90’s krijgen alle gasten weer even het gevoel terug te zijn in deze tijd. Van Culture Beat, The Backstreet Boys, Rednex en T-Spoon tot Nirvana, 2 Unlimited, The Spice Girls en House of Pain, That 90’s Party zorgt ervoor dat al deze hits te horen zijn. Elk genre, elke artiest; niets is te gek!

De tijd van Baywatch, Beverly Hills 90210, Bassie en Adriaan, Titanic, Jurassic Park, Furby, Tamagotchi en Punica doet je weer herinneren hoe goed fout kan zijn! De visuals, lichtshow en aankleding ondersteunen de DJ’s in hun missie om de gasten een geweldige 90’s ervaring te bezorgen.

That 90’s Party vindt meerdere keren per jaar plaats op verschillende locaties. That 90's Party is vast te vinden in het Platformtheater in Groningen. Daarnaast staat That 90's Party regelmatig op andere locaties, zoals in Feanplaza, Abe Lenstra Stadion in Heerenveen en de TT-run in Assen. Exacte tijden en locaties? Raadpleeg de agenda of neem contact met ons op voor boekingen en informatie.